Go Golfilicious : om mat, mulligans och att inte vara riktigt klokPeter Cordén & Jenny Olsson 458 kr Mer infoKöp
Vår tid är nu : Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965Johan Rosenlind, Lotta Fritzdorf, Anders Avehall & Maria Alexén 358 kr Mer infoKöp
Ät färg spring berg : vego, naturligt, näringsriktLina ElKottHelander & Sanna ElKottHelander 318 kr Mer infoKöp
En Outsäglig soppa : femtio omsorgsfullt tillrättalagda anrättningarCharley CashMoney & Apaté Canard 249 kr Mer infoKöp
Airfryer : introduktion och 70 enkla recept för svenska smaklökarKristina Söderström 329 kr 388 kr Mer infoKöp
Slowcooking - introduktion och 80 recept som alla kan laga, med tryckkokningLinda Lagerstrand 329 kr 388 kr Mer infoKöp
Diabetesboken jag skulle behövt när jag fick min diagnosLars-Erik Litsfeldt 259 kr 318 kr Mer infoKöp
Happy food 2.0 : om hur måltiden och lyckan hör ihopNiklas Ekstedt & Henrik Ennart 368 kr Mer infoKöp
Järnspisar, hackekorv & tabberas : mat, smak & tradition i Astrid Lindgrens världGöran Lager 249 kr Mer infoKöp
Blomster & bakverk : bröd, bakverk och godsaker, med och utan gluten, alltid med blomster, året omAnnelie Andersson 229 kr Mer infoKöp
Systrarna Perssons skafferi : konsten att hushålla med naturens skatterMalin Persson & Linda Persson 378 kr Mer infoKöp
Hedvigs morgonstund : 52 hälsosamma frukostrecept - sockerfritt, glutenfritt och vegetarisktHedvig Littorin 329 kr Mer infoKöp
Ett gott liv : smart och enkel mat för seniorerEleonor Schütt, Cecilia SassaCorin & Margareta Frost-Johansson 368 kr Mer infoKöp
Historisk värmländsk mat Äldre recept anpassade till dagens kök och råvarorSara BodinOlsson 368 kr Mer infoKöp
Nya svenska matvanorCharlotte Birnbaum, Stephan Rössner, Karsten Thurfjell, Martin Lind, Christina Möller & Niclas Rådström 279 kr Mer infoKöp
Matsalshantverket och trancheringskonsten : fileing, flambering och tillagningGösta Nordén & Uno Hedman 199 kr Mer infoKöp