Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterierJenny Neikell 349 kr 388 kr Mer infoKöp
Vinter hos Wood : en kokbok från höstmörkrets inträde till vårljusets återkomstSofia Wood 299 kr 358 kr Mer infoKöp
Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstagJulia Tuvesson 318 kr Mer infoKöp
Sju sorters kakor : Sveriges bästa recept på klassiska bakverk och nya favoriter 179 kr 248 kr Mer infoKöp
Taylor och Surtanten : odla grönsaker och fyll ditt skafferiJenny Neikell & John Taylor 338 kr Mer infoKöp
Tryffelfeber : bland matnördar, maffia och miljardärerSteven Ekholm & Christina Wedén 378 kr Mer infoKöp
Green Kitchen: Quick & Slow : Vegetariska recept för snabb vardagsmat och långsamma helgmiddagarDavid Frenkiel & Luise Vindahl 388 kr Mer infoKöp
Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrikJenny Neikell 388 kr Mer infoKöp